Glazen tafelbladen

Buijs Glashandel is een specialist in het maken van glasplaten voor op tafels. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs!

De tafel glasplaten zijn in verschillende soorten glas verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een matte tafel glasplaat of juist naar gekleurd glas? Het is bij Glas-maat allemaal mogelijk!

  • Mat glas tafelbladen
  • Helder glas tafelbladen
  • Extra helder glas tafelbladen
  • Gekleurd glas tafelbladen

Een glasplaat voor een tafel is standaard voorzien van rondom platpoli geslepen randen. Hierdoor is de tafel glasplaat veilig afgewerkt en kan er geen letsel ontstaan. U kunt ook kiezen voor een facet rand of afgeronde hoeken in diverse afmetingen.

Gehard glas is in en rondom het huis steeds belangrijker en gebruikelijker. Voor een tafelblad is dit onmisbaar. In huis verminderd dit het risico tegen letsel doordat het blad 5x sterker is dan normaal glas en minder breekbaar.

Scherpe prijzen

Buijs Glashandel is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant) en levert al ruim 35 jaar aan particulier en bedrijf. Door onze grote inkoopvolumes zijn wij in staat om tegen scherp concurrerende prijzen alle soorten glas van professionele kwaliteit te leveren.

Specialist in glazen tafelbladen

Buijs Glashandel levert glazen tafelbladen welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van het glas voor uw tafelblad kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over glazen tafelbladen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69