Dubbelglas

Buijs Glashandel levert dubbel glas op maat, vervaardigd uit professioneel kwaliteitsglas, desgewenst kunnen wij deze ook voor u leveren en / of monteren.

Met dubbel glas en HR glas bespaart u op uw stookkosten en verbetert u het leefcomfort. Door de goede isolatie ten opzichte van enkelglas verdient de investering zichzelf terug, zeker wanneer u gebruikt maakt van de subsidieregeling op woningisolatie.

Door tenminste twee glasplaten op afstand met elkaar te verbinden en een vacuum te creëren tussen de twee glasplaten ontstaat er een isolerende werking. Isolerend dubbel glas wordt in de volksmond vaak Thermopane genoemd, naar de merknaam van dubbel glas dat inmiddels niet meer gemaakt wordt.

Soorten dubbel glas

Buijs Glashandel kan alle soorten dubbel glas leveren tegen groothandelsprijs. U heeft de keuze uit:

  • Voorzetramen
  • Dubbel glas
  • HR glas
  • HR+ glas
  • HR++ glas.
  • HR+++ glas (zie Triple glas, klik daarvoor hier)

Service & kwaliteit

Buijs Glashandel levert al meer dan 35 jaar glas aan particulier en bedrijf en kan u veel verschillende soorten enkel glas van professionele kwaliteit leveren. Er is voldoende keus voor iedere smaak, stijl of toepassing. De meeste soorten glas uit ons assortiment zijn direct uit voorraad, of in ieder geval snel leverbaar. Wij snijden het glas in onze eigen glasslijperij voor u op maat en kunnen dit indien gewenst ook voor u komen monteren.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over enkel glas? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69