Spiegelglas

Buijs Glashandel is een specialist in het maken van spiegelglas. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs!

Een goed geplaatste spiegel wekt de illusie van diepte en zorgt voor een meer licht in een ruimte waardoor deze groter lijkt. Ons spiegelglas is van professionele kwaliteit, glashelder (verzilverd) en met hoge reflectiewaarde.

Spiegel glasSoorten spiegelglas en mogelijkheden

  • Verkrijgbaar in diverse diktes en kleuren (4mm en 6mm zijn de meestgebruikte diktes).
  • Verkrijgbaar als veiligheidsspiegel (valt bij breuk niet in scherven uiteen).
  • Diverse effecten / behandelingen mogelijk, denk aan het creëren van de uitstraling van een antieke spiegel door middel van een oxiderende behandeling.
  • Verkrijgbaar als loodvrije en kopervrije spiegel met hogere lichtreflectie (tot wel 90%) en beter vocht en weerbestendig.

Specialist in spiegelglas

Buijs Glashandel levert spiegelglas welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van het spiegelglas, kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over spiegelglas? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69