Glazen deur

hard glazen deur

Buijs Glashandel levert hardglazen deuren op maat, vervaardigd uit professioneel kwaliteitsglas, desgewenst kunnen wij deze ook voor u leveren en / of monteren.

Glazen deuren worden tegenwoordig steeds vaker toegepast omdat een schitterende uitstraling geven en voor meer lichtinval zorgen in huis of bedrijfsruimte. Een glazen deur geeft een ruimtelijk en luxe effect aan iedere ruimte. Vaak wordt dit type deur als douche-, voor-, of tussendeur toegepast maar in principe kan iedere houten deur vervangen worden door een glazen deur.

Uw glazen deur tegen handelsprijs

Buijs Glashandel is gevestigd in Dongen en levert in heel Nederland en Belgie aan zowel particulier als bedrijf. Door onze grote inkoopvolumes zijn wij in staat zeer scherpe prijzen te hanteren.

Specialist in glazen deuren

Buijs Glashandel levert glazen deuren welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van uw glazen deur kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over glazen deuren? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69