Matglas

Buijs Glashandel is een specialist in het maken van mat glas. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs!

mat glasIn bedrijfsruimtes wordt matglas veelal gebruikt als scheidingswand. Omdat het wel licht doorlaat maar niet doorzichtig is zorgt het voor de gewenste privacy terwijl het toch een ruimtelijk effect creëert. Matglas is een gematteerde, half doorschijnende glassoort die met name toegepast wordt vanwege de decoratieve eigenschappen. Het wordt vooral toegepast in bedrijfsruimtes, badkamers, keukens en meubels.

Toepassingen van mat glas

Naast toepassing als scheidingswand wordt deze glassoort ook toegepast om interieurs een moderne uitstraling te geven of een ruimtelijk effect te creëren. Vooral in badkamers en keukens zorgt het voor een strakke, tijdloze uitstraling. In interieurs zie je matglas met name terug in achter- en scheidingswanden, tafelbladen en deuren.

Specialist in mat glas

Buijs Glashandel levert mat glas welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van het mat glas kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over mat glas? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69