Hardglas

Buijs Glashandel is een specialist in het maken van hardglas. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs!

hard glasWij zijn gespecialiseerd in hardglas voor alle toepassingen en verzorgen naast levering desgewenst ook het advies en plaatsing. Hardglas is een glassoort welke vooral wordt toegepast in deuren, glaswanden, in badkamers, keukens en meubels.

Veiligheid van hard glas

Op plaatsen waar glas bij breken schade of letsel kan opleveren is het aan te raden om  hardglas toe te passen. Door het speciale productieproces en de druk die hierbij in het glas is ontstaan splintert het glas bij breken niet, maar het valt uiteen in kleine stukjes.

Toepassingen

  • Hardglazen (schuif) deuren
  • Tussenwanden & afscheidingen
  • Keuken(achter)wanden
  • Tafelbladen
  • Vitrinekasten

Specialist in hard glas

Buijs Glashandel levert hardglas welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van het hardglas, kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over hard glas? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69