Spiegelwand

Spiegel wand

Buijs Glashandel is een specialist in het maken van spiegelwanden. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs!

Bij Buijs Glashandel koopt u een spiegelwand op maat, voor iedere gewenste toepassing, tegen een lage prijs! In onze eigen glasslijperij kunnen we vrijwel iedere gewenste bewerking uitvoeren en desgewenst kunnen we het plaatsen van de spiegelwand ook voor u verzorgen.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd wat de prijs en mogelijkheid van een spiegelwand in uw specifieke situatie is? Glashandel Glasmaat uit Dongen is een gerenommeerde glashandel die u graag adviseert en zowel de levering, bezorging als montage voor u kan verzorgen.

Specialist in spiegelwanden

Buijs Glashandel levert spiegelwanden welke speciaal voor u op maat gemaakt worden. Doordat wij beschikken over een eigen glasslijperij zijn wij snel, flexibel en betaalbaar. Naast de levering van uw spiegelwand kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Meer informatie

Wilt u prijzen weten of meer informatie over spiegel wanden? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op: 06 54 90 14 69